Despre GEC Auto Constanta

GEC Auto – Rent a Car este o companie cu traditie in inchirierea de autoturisme.  Cu o experienta de peste 10 ani in inchirierile auto din Constanta, GEC Auto se pozitioneaza ca fiind o companie de top cu servicii impecabile si personal calificat. Serviciile noastre sunt complete, la stadarde ridicate si concureaza cu cele ale marilor companii de inchiriere de autoturisme.

Clasele noastre de autoturisme sunt diversificate si putem oferi o gama larga de autoturisme de inchiriat nu numai in orasul Constanta, dar si in imprejurimi, Bucuresti si aeroporturile importante din Romania, precum Otopeni, Baneasa, Kogalniceanu, Iasi, Timisoara, Cluj.

 

Oferim clientilor nostri urmatoarele clase: Automobile Economy, Automobile Station Wagon, Automobile Intermediate, Automobile Standard, Automobile Full Size, SUV 4×4, Automobile Full Size, Automobile Passenger Van, Automobile Premium si automobile de lux precum Audi Q7 sau Range Rover.

 

Conditiile de inchiriere sunt ca la orice alta companie, contractul este standard dar flexibilitatea si amabilitatea personalului nostru fac diferenta. Suntem o companie care pe langa echipa dedicata oferim si preturi competitive si venim in intampinarea clientilor cu oferte speciale dedicate.

 

Clientii nostri anuali beneficiaza de oferte speciale si garantat avantajoase in conditiile de inchiriere.

O echipa experta in inchirierile auto te asteapta!

GEC Auto – Rent a Car Constanta